dimecres, 17 de març del 2010

Revisió EPE

Però si comparem les dades, Alacant i València no aconsegueixen diferenciar-se molt i la quantitat dels casos d'atur és molt pareguda. El primer que s'observa és que el sector més damnat és el de serveis i que en tots els casos s'han despatxat a més dones que homes, i això és a causa que en aquest sector solen treballar més dones que homes.
En el sector de la indústria i el de la construcció de Castelló, podem observar que és la construcció la que comprén més treballadors despatxats(13.380)i la indústria es queda per davall, encara que no massa(12.922). La situació de València i Alacant és pareguda a la de Castelló, ja que ix també més perjudicat el sector de la construcció que el de la indústria; encara que també s'ha de dir que Castelló, al ser una província més menuda, un dels sectors que més descaca pel seu gran nombre, són les indústries de ceràmica.
Després d'haver comparat amb una visió general la desocupació registrada en aquestes tres províncies, destacarem la gràfica que acompanya aquest article, on s'observa la progressió d'augment d'atur que s'ha donat al llarg dels tres últims anys. Amb tot això, comprovem que el 2008 i, sobretot, el 2009, han sigut uns anys molt problemàtics i que encara en el 2010 les xifres de desocupació continuen pujant sense control.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada